Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minne katosi päivät

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Minne katosi päivätViimenen viikko Playalla hurahti aivan luvattoman nopeasti lähinnä espanjan opiskelun ja rennon rantaelämän merkeissä. Perjantaina oli viimenen koulupäivä, ja jo siinä vaiheessa meinasi mennä haikeaksi hyvästellä ihana ja aivan huippu opettaja Eli sekä osa muista kurssilaisista. Sain myös International House Riviera Maya –kielikoulun todistuksen, jonka mukaan oon opiskellut espanjaa virallisella eurooppalaisen luokituksen mukaisella A2-tasolla kolmen viikon aikana yhteensä 60 tuntia.
Koulun jälkeen suuntasin viimesen kerran kävelemään Playan loputtomalta tuntuvalle hiekkarannalle ja fiilistelemään vikaa päivää.En tiiä oonko ikinä maininnu että majakat kiehtoo mua kovasti! :)


Selvästikin tarkkaan harkittu asuvalinta ympäristön värejä ja omaa kansalaisuutta mukaillen ;)
Matkamuistojen sarjassa: Mezcal on tequilamainen agaavekasvista valmistettu meksikolainen juoma...

...jonka pohjalta voi löytyä pieni yllätys!

Illalla oli viimeset cocktail-pirskeet asuntolalla ja sen jälkeen suunnattiin illalliselle kaatosateessa (!!) pieneen, kodikkaaseen rantaravintolaan, jossa soi Bob Marley-henkinen rento reggae-musiikki.
Lauantaina mulla oli varsin aikanen aamu kun suuntasin kahden matkalaukun kera kohti Playan bussiasemaa päästäkseni noin 30 kilometrin päässä sijaitsevalle Cancunin lentokentälle. Aamulla jopa normaalisti vilkas ja äänekäs pääkatu La Quinta Avenida oli vasta heräilemässä perjantaiyön jälkeisistä riennoista ja näyttäytyi viimesen kerran rauhallisemmassa muodossaan, kuten myös pieni, nopea vilaus rannasta.

Cancunin kenttä oli myös hyvin moderni, siisti ja yllättäinkin rantaelämähenkinen! :)
"Suomalaiset" ylös? Melkein lähti mukaan tuo kyltti :D
Cancunin rantaviivaa yläilmoista käsin

 Mun eka lento Cancunista New Yorkiin oli ihan aikataulussa ja New Yorkiin saavuttiin jopa etuajassa. Sieltä mulla oli jatkolento Helsinkiin, jolle ite kerkesin vallan mainiosti mutta isompi laukku oli päättänyt hukata ittensä jonnekin JFK:n valtavan kentän syövereihin. Tätä kirjottaessa oon jo turvallisesti Helsingissä kotisohvalle käpertyneenä toipumassa pitkistä lennoista sekä kaheksan aikavyöhykkeen ylityksestä ja toivon, että laukkukin tulee sieltä pian ehjänä perässä! :)

 
New Yorkin JFK:n kentällä oli Finnairin lähtöportilla Suomi-aiheista taidetta

Kröhöm, kotona ootti tämmönen saalis.. :D Kiitos äiti ja Nayan!

Tunnisteet: , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu