Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Näytä mulle sun rusketusraidat

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Näytä mulle sun rusketusraidat
Punanen tupa ja kaikki...Haagan maalaisromantiikkaa ;)

Etelä-Suomessa kesä senkun jatkaa tuloaan ja hiirenkorvien kehittymisen kunnon tuoreiksi koivunlehdiksi voi nähdä miltei silmissä!

En tiedä miksi musta on edelleen niin ihmeellistä, että luonnollisestikin kesä tulee aiemmin etelään kuin pohjoiseen - vielä parin vuoden Helsingissä asumisen jälkeenkin jaksan olla aivan innoissani kaikista kesän merkeistä, joita oon ennen tottunut bongaamaan vasta lähempänä kesäkuuta. Ehkä on ihan virkistävää todeta, ettei kaikkea pidä ihan itsestäänselvyytenä?

Tänä viikonloppuna oon nautiskellut rauhallisista aamiaishetkistä parvekkeella auringonpaisteessa, ja kehitellyt ilokseni myös vähäsen rusketusrajoja, kun viimesetkin päivetyksen rippeet alkaa Meksikon jäljiltä olla kadonneena kuin matkalaukkuni aikoinaan New Yorkin kentällä...

Nämä aurinkokelit onneksi myös helpottaa matkakuumetta siinä määrin, ettei ole pakko haaveilla kaukomaista tai edes Etelä-Euroopan aurinkorannoista, kun koto-Suomestakin löytyy kelpoisia auringonpalvontakelejä. Toivottavasti kesä myös jatkuisi tällaisena!

Tämän huushollin viherpeukalon korianterit itämässä

Kesävillityksen lumoissa päivitin myös blogini ulkoasun vähän raikkaampaan ja valoisampaan väriskaalaan, joka kuvastaa mulle keskikesän kuulaita kesäöitä, kirkasta taivasta poutapäivinä sekä viilentävää järveä tai merta kuumana kesäpäivänä.

Summer. What a state of mind.

Väriä elämään :)
Viikon söpöilykuva. "Rytminen jäätelö"?

Piipahdettiin myös "Rotterdamissa"

Pääkaupungin yö
Mikä ihana tekosyy...
Kaikenlaista otusta sitä tuleekin vastaan Helsingin yöelämässä ;)


(P.S. Okei juksasin. Kyllä mulla edelleen on matkakuume..!)


Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

12. toukokuuta 2013 klo 23.46 , Blogger Annika kirjoitti...

Hei siisti paita tuo valkoinen :) Ja vitsi, just tänään puhuin äitille niin siellä oli vasta lähtenyt jäät järvestä! Olin aivan että hääh, kun täällä on tosiaan ihan kesä (no just nyt on 11 astetta ja vettä sataa. Mutta melkein!). Mua jaksaa aina Suomessa ihmetyttää se, että puut on niin paljon pidempiä etelässä :D

Matkakuumeesta puheen ollen, joko me lähetään ens vuonna Himalajan valloitusreissulle?? :D

 
13. toukokuuta 2013 klo 21.58 , Blogger Mari kirjoitti...

Kesää kohti ollaan kyllä menossa kovaa ja korkealta! :)
Enpä oo koskaan tullu aatelleeksi että puut on etelässä pidempiä, pitääpä perehtyä asiaan tarkemmin :D

Himalaja ois melkosen eksoottinen vaihtoehto! Nayania huvittaa, kun yleinen harhaluulo nepalilaisista on ilmeisesti se, että Mount Everest ois tyyliin paikallisten leikkikenttä :) Kuulemma harva nepalilainenkaan on itse käynyt Himalajalla, ehkä basecampilla vierailu on kuitenkin yleisempää. Sinne siis? Löytyskö sulta hyviä tarjouksia? ;) Myös Tiibetin puoleinen Himalaja kiinnostas.

 
13. toukokuuta 2013 klo 22.18 , Blogger Annika kirjoitti...

Joo lueskelin ton Everest basecampin tietoja, niin ei se mikään ihan pikkureissu varmaan ole :D Kunhan tässä pääsen aloittaan työt, niin voi tarjouksiakin sadella :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu