Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'm just powdering my nose

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

I'm just powdering my nose



Eräässä aiemmassa postauksessani taisin tunnustaa suuren salaisen (jaa, no se siitä sitten..) heikkouteni, nimittäin kosmetiikan. Mulla on teini-iästä lähtien ollu pöydät, hyllyt ja kaapit täynnä ties minkäkin näköstä purkkia ja putelia ja jossain vaiheessa oon miettiny jopa uranvaihtoa kyseiselle alalle, kun luonnollinen taipumukseni hipelöidä kaiken maailman purnukoita on aina ollut käsinkosketeltavissa. Vielä vanhempien luona asuessani äiskä sai aina päivitellä mun kosmetiikkamäärää ja nykyään puolestaan Nayan tarjoutuu välillä aina vapaaehtoiseksi räjäyttämään mun pankkoutuvat kauneudenhoitovarastot...

Nyt kun menin toistamiseen paljastamaan tämän koukutukseni, niin voin tässä samantien yhtä hyvin myös kertoa muutamasta luottotuotteestani:


  • Victoria's Secretin vartalovoiteet

Tilasin näitä ekan kerran GroupOn-tarjouksena reilu vuosi sitten ja nyt New Yorkin reissulla tarttui mukaan taas muutama purkki. Aivan ihanan tuoksuisia, pakkaukset herkullisen näkösiä (nämähän on aina ne tärkeimmät kriteerit..) ja kosteutuspuoli toimii myös loistavasti!

Midnight Dare, Such A Flirt ja Coconut Passion...nam nam!


  • Lushin saippuat ja kylpyvaahtoviipaleet

Käsintehtyä, eläinkokeetonta ja tuoretta luonnonkosmetiikkaa - ja nämä myös tuoksuu melkein syötäviltä! Lushin liike löytyy Suomessa Helsingistä ja tuotteita voi tilata myös suoraan netistä kotiin. Brittien Lushin sivuilta saa tilattua tuotteita edullisemmin, jos tilaa esimerkiksi isommalla porukalla, jolloin postikulut voidaan jakaa useamman henkilön kesken.

Alkmaar-saippua ja Creamy Candy-kylpyvaahtopala



  • The Body Shopin Tea Tree Oil -finnistikki

Jostain syystä mun naama kuvittelee välillä vieläkin olevansa teini-ikäinen ja pukkaa silloin tällöin pari näppyä leukapieleen. Tällä täsmätuotteella oon kuitenkin saanut ne suht hyvin kuriin!

  • Too Faced Glamour To Go Dream Edition -luomiväripaletti + Shadow Insurance -luomivärin pohjustusvoide

Tilasin nämä myös reilu vuosi sitten Briteistä edullisesti ja molemmat on todella riittoisia ja luomiväreissä löytyy sekä vaaleita hohtavia ja korostavia että tummia ja varjostavia mattavärejä. Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä, minkä takia ne onkin olleet niin pitkäkestoisia käytössä. Paletista löytyy lisäksi esiinvedettävä "alakerros", jonne on piilotettu poskipuna, huulikiilto sekä aurinkopuuteri. Kätevän kokoinen etenkin reissussa!

  • Max Factor False Lash Effect Fusion-ripsiväri

Oon ostanu tätä kerta toisensa jälkeen, koska se vaan toimii niin hyvin: tuuheuttaa, pidentää, ei paakkuunnu ja vesiliukoisuudesta huolimatta on kestäny Meksikon kostean rannikkoilmaston helteet, Kanadan hirmupakkaset sekä jopa parit jäähyväiskyyneleet :')



  • MSCHIC:in huulikiillot

Levittyy hyvin, ei tahmaa, upeat värit ja ISONA PLUSSANA: NÄMÄ TUOKSUU VALKOSUKLAALLE! <3
MSCHIC on suomalaisten naisten vuonna 2007 perustama, luonnonmukaista kosmetiikkaa suunnitteleva, tuottava, markkinoiva ja myyvä yritys. Tuotteita on Suomen lisäksi myynnissä mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hong Kongissa, Saksassa ja Ruotsissa. Lisätietoja MSCHIC:istä löytyy täältä.

Too Faced-tuotteet, Viva La Juicy-tuoksu, MSCHIC-huulikiillot...taas ylitin ittenikin tässä söpöilyssä :D


  • Juicy Couture Viva La Juicy -hajuvesi

Ehdoton suosikki jo miltei pari vuotta, tämä vaan tuoksuu niin herkulliselle, kepeälle, vähän leikkisällekin ;)

  • Tigin Masterpiece-hiuslakka

Jälleen kerran tätäkin on mennyt monta pulloa - tykkään sen hienojakoisesta koostumuksesta, vahvasta mutta ei tahmaavasta pidosta ja yllättäin taaskin ihanasta tuoksusta (yleensä hiuslakat haisee karmeille!) 

  • Batisten XXL Volume-kuivashampoo

Käytän tätä jokapäiväisenä muotoilutuotteena, eli suoraan hiusten juureen sivuille ja vähän myös taakse. Pari pöyhäisyä ja puff - hiukset saa kovastikin rakennetta ja tuuheutta :)

Tigin hiuslakka ja Batisten kuivashampoo


  • Essien ja O.P.I.:n kynsilakat

Yleensä tykkään pienemmistä kynsilakkapulloista, kun isot tuppaa helposti kuivumaan, mutta nämä on peittäviä jo yhdellä kerroksella ja kestää pitkään lohkeilematta. Mullahan vaikuttaa ostopäätöksiin pakkausten ulkonäön ja tuoksun lisäksi myös tuotteille annetut kivat nimet. Meksikon reissulla ja Suomen kesää odotellessa toimii esimerkiksi fiiliksen nostattajana O.P.I.:n herkullisen pinkki Feelin' Hot Hot Hot -sävy. Vielä jos nämäkin tuoksuisi jollekin muulle kuin kynsilakalle niin...! ;)



Lopuksi vielä ajankohtainen sananen kosmetiikan eläinkokeista. Nyt kun Euroopan unioni on kieltänyt eläinkokeet ja niillä testatun kosmetiikan myynnin alueellaan, herää kysymys, kuka oikeasti varmistaa, ettei näin tapahdu? Kukaan viranomainen ei ole eläinsuojelujärjestö Animalian tietojen mukaan ottanut tehtäväkseen tarkastaa kosmetiikan eläinkokeettomuutta, joten näillä näkymin luotetaan siis ainoastaan yritysten omaan sanaan?


Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

24. maaliskuuta 2013 klo 18.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Mari!
Mistä tuon Batisten kuivashampoon löytää? Saattais olla meidän Sannalle hyvä tuote!

T Jaana

 
24. maaliskuuta 2013 klo 20.21 , Blogger Mari kirjoitti...

Moikka Jaana!

Täällä oon ostanut Batistea Kicks-myymälästä, tarkistin että Varbergistakin pitäisi löytyä samainen kauppa: http://www.kicks.se/butiker

Tuo on kyllä tosi kätevä, muotoilutuotteen lisäksihän sitä voi käyttää myös harventamaan hiusten pesuväliä, koska se poistaa hiuksista rasvaisuutta ja antaa hiustyvelle mattapintaa.

 
24. maaliskuuta 2013 klo 23.04 , Blogger Annika kirjoitti...

Jaa että muutama Victorias Secret pullo vaan Nykistä ;) Mä kyllä varmaan pyörtyisin, jos näkisin sun kotona olevat tavarat, kun matkallakin kulki hyvä repertuaari! Terveisin minimalisti-minä :D Kunhan joskus saan oikean työn, niin sitten voi alkaa panostaan enemmänkin, näin ainakin uskottelen itselleni!

 
25. maaliskuuta 2013 klo 21.12 , Blogger Mari kirjoitti...

Matkallahan kulki se mun normaali repertuaari, eli no suunnilleen ne kaikki mitä tuossa kuvasinkin :) Kyllä varmaan paljon vähemmälläkin pärjäis, esim. Meksikossa oli turha tehä hiuksille mitään kun ne oli jokatapauksessa ilmankosteuden vuoksi pörrössä ja pitkin päätä, ja puuteritkin useimmiten suli pois. Aamulla kului siis kouluun lähtiessä huomattavasti vähemmän aikaa kuin meiän New Yorkin reissulla! ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu