Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana Helsinki!

torstai 16. toukokuuta 2013

Ihana Helsinki!


Luonnon kesäisten merkkien lisäksi Helsingin kulttuurillinen tapahtuma-anti on myös herännyt talviunestaan ja tarjolla on niin viikonloppuisin kuin keskellä viikkoakin jos jonkin sorttista häppeninkiä ympäri kaupunkia. Tarjontaa on tosiaan niin paljon, että pitäisi olla moneen suuntaan yhtä aikaa jakaantunut persoona voidakseen vierailla näissä kaikissa tapahtumissa. Näin ollen on siis kulttuuriähkyn välttääkseen suotavaa hieman karsia ohjelmaa kriittisellä kädellä, eli keskittyä omasta mielestä olennaisiin ja kiinnostavimpiin kekkereihin. Mikä kuitenkin parasta - suurin osa kesän tapahtumista on pääsymaksuttomia!

Ensimmäisenä löysin tieni Ihana Helsinki!-kaupunkifestivaaleille, joilla juhlitaan tällä viikolla torstaista sunnuntaihin (16.-19.5.) kevään ja kesän saapumista kukittamalla Helsinkiä ja esittelemällä ydinkeskustan kauppakeskusten, ravintoloiden, museoiden ja pienempien putiikkien monipuolista ohjelmaa ja osaamista. Esimerkiksi Kampin ostoskeskuksessa juhlistettiin alkavaa kesää tänään muun muassa erilaisilla, lähinnä balettityylisillä tanssiesityksillä, joissa oli pientä modernimpaa rockvivahdetta mukana. Tapahtumaa juontamassa säteili aina niin raikkaan tyylikäs Karita Tykkä.


Esiintymisasun värit Suomi -Slovakia -pelin hengessä?Aidossa Joutsenlammen hengessä :)
Kuka arvaa tykkäsinkö Karitan värivalinnoista... :)
Seuraavaksi mentiin hitusen rockimmalla asenteella


Fazer oli myös suunnitellut oman Ihana Helsinki-cupcaken, eli kuorrutetun minttusuklaamuffinssin, jonka taikinapohjassa oli allekirjoittaneen mielestä ihan mukavanpuoleisesti sattumia ;) Ja muutenkin suht kookas leivos hujahti tämän sokerisiepon kitaan niin ettei kyllä suoraansanottuna tehnyt tiukkaakaan! Ihan hyvin voi minun mielestä syödä suklaamuffinssin iltapalaksi, ja miettiä kesäkuntoon pääsemistä vaikka sitten hmmm...vuoteen 2016 mennessä?! :DUlkomuoto ei tässä tapauksessa todellakaan pettänyt!
Yks sulle, yks mulle...kaksin aina kaunihimpi!

Vielä lähikuva, että voin vesittää muidenkin kuntokuurit ;)

Lauantaina onkin sitten luvassa ohjelmaa ainakin kovasti arvostamani, neljä kertaa vuodessa järjestettävän Ravintolapäivän (eikä, lisää syömistä..!) merkeissä, joten stay tuned folks!

Toim. huom. Voin varmaan tätä menoa pian julistaa tämän kokonaan ruokablogiksi...

Tunnisteet: , , , ,

2 kommenttia:

16. toukokuuta 2013 klo 23.51 , Blogger Annika kirjoitti...

OMG noita cupcakes!! Näyttää aivan ihananilta..Itsekin odotan tässä sunnuntaita, eli viimeistä työpäivää, jolloin olen suunnitellut hakevani pari cupcaket vuoron päätteeksi :)

 
17. toukokuuta 2013 klo 10.07 , Blogger Mari kirjoitti...

No elä muuta sano, en oo ehkä vieläkään täysin toipunu tuosta makuhurmiosta :D Noitahan vois tehdä itekin ainakin melkein yhtä hienoja, mutta en kyllä voi kieltää sitäkään riemua kun saa kantaa sylissään vasta haettuja cupcakeja :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu