Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eat. Sleep. Kaffa.

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Eat. Sleep. Kaffa.


Huhheijakkaa mikä viikko takana!

Tällä viikolla oon muun muassa:

- Harjotellut puikoilla syöntiä Singapore HotWok-ravintolassa


Nasi goreng eli paistettua riisiä kanan ja vihannesten kera

Ilmeestä päätellen meneillään on vihoviimenen riisinjyvä, jonka jälkeen puikot nurkkaan ja haarukalla tositoimiin! :D

Ei, valitettavasti ne ei ole syötäviä :)

- Käynyt fiilistelemässä Junon keikkaa Levykauppa Äx:ssä, herra oli vauhdissa ja meininki varsin mukaansatempaava!Junon uuden vastajulkaistun albumin '050187' biisit oli keikalla ensiesityksessä


Muutama muukin oli innostunut ilmaiskeikasta


- Opiskellut vähän ajan tauon jälkeen ahkerasti espanjaa....

"Me gusta viajar..."

 ...kunnes rupesin taas vaihteeksi haaveilemaan uusista reissuista - eli tervemenoa keskittymiskyky opiskeluun!

Mennäkö vai eikö mennä - siitähän ei ole koskaan ollut kysymys! ;)

- Ihaillut katutaidetta Sokoksen gallerianäyteikkunassa

"Lempikesä"
Vaahtokarkkivärejä

- Ostanut elämäni ensimmäisen Kevätpörriäisen, eli lehden, johon Helsingin ala-asteikäiset oppilaat ovat toimittaneet tarinoita, vitsejä, lasten suusta kuultua ja muita viihdyttäviä kertomuksia. En voinut olla ostamatta sitä, kun hellyyttävä pikkukoululainen kysyi minulta kadulla ujosti, haluaisinko Kevätpörriäisen :) Lehden tuotto menee hyväntekeväisyyteen takaisin kouluille oppilaiden iloksi käytettäväksi (oletan että tällä tarkoitetaan luokkaretkiä yms.) Lisäksi olen kuullut joskus huhun, että Kevätpörriäisen ilmestyminen on varma kevään merkki! :)

No onhan se söpö!


- Herkutellut elämäni maistuvimmalla ja visuaalisestikin hienoimmalla latella eli maitokahvilla, ja seurannut vierestä silmä kovana, kuinka ammattilaiset tekee laatusuodatinkahvia aeropress-menetelmällä. Lisäksi oon maistellut erikoiskahveja vartavasten kahvin maisteluun tarkoitetusta viinilasin tapaan muotoillusta kahvikupista....pientä hifistelyn makua mutta aika koukuttavaa! :)

Tahtoo tällasen kupin!
Ja sokerina pohjalla, olen yllättynyt positiivisesti kuinka moni on käynyt äänestämässä Marimente-blogia vuoden parhaaksi matkablogiksi Supersaverin Travel Blog Awards-kilpailussa, suurkiitos teille kaikille uskollisille lukijoille! Tätä kirjoittaessani blogini on 5. sijalla kaikkien tähän mennessä ilmoitettujen 72 blogin joukossa, mikä on omasta mielestäni jo ihan mahtavaa, sillä en osannut ollenkaan odottaa tällaista kunniaa, kun lähinnä kuitenkin kirjotan tänne perheelle ja kavereille, sekä tietysti myös itselle muistiin kaikki reissukokemukset. Toivottavasti niitä pääsisi kertymään taas lisää jossain välissä! ;)

Jos joku vielä tahtoo kantaa äänensä kekoon niin se onnistuu 23. päivään tätä kuuta asti klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!

Wina trip with Supersaver! hotellit helsinki - Supersaverilta löydät aina parhaat alennukset.

Tunnisteet: , , , , ,

3 kommenttia:

19. huhtikuuta 2013 klo 19.09 , Blogger Annika kirjoitti...

Aikamoinen kahvikuppi :D Taitaa tulla kahvia juoduksi ihan kiitettävästi?

Ja vitsi minäkin oon täällä matkantuskissani, luen Lonely Planetin lehteä ja blogeja ja kaikkea. Pakko kai tässä on ottaa tavoitteeksi joku reissu ens talveksi?? Joskus vaikka harmaaseen marraskuuhun.. Heti kun minäkin saan työkuviot ojennukseen, toivottavasti pian ;) ja onnea hirveesti tuosta blogiäänestyksestä, kyllähän sä vielä meet jatkoon!!! :)

 
19. huhtikuuta 2013 klo 23.42 , Blogger Mari kirjoitti...

No mutta kiitos hirveästi! :) Ihan pöyristyttävältä tuntuu, että ihmiset on oikeasti äänestäneet, etenkin kun siellä on lukuisia erinomaisia blogeja listattuna, Tarinoita Maailmalta mukaanlukien!

Näin kesää vasten alkaa toivo paremmista keleistä vähän hereillä mutta en ees halua vielä miettiä mikä mielentila matkakuumeen suhteen iskee syksyn hämärässä ja sateissa! Kohdeideoita saa edelleen heittää kehiin? :)

 
19. huhtikuuta 2013 klo 23.52 , Blogger Mari kirjoitti...

Niin ja koitan pitää kahvin juonnin määrän ihan hallinnassa, mutta kahvin laatu on kyllä kasvanut huomattavasti kotonakin :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu