Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iloisia uutisia!

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Iloisia uutisia!


Sähköpostiini oli yllättäen tällä viikolla putkahtanut tällainen viesti:


"Onnittelut!

Blogiasi http://mari-mente.blogspot.fi/ on ehdotettu Supersaver Travel Blog Awards -kilpailuun! Supersaver on yksi johtavista online-matkatoimistoista Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Supersaver Travel Blog Awards on kilpailu, jossa valitaan äänestyksen perusteella parhaat matkablogit kolmesta eri kategoriasta: Paras matkablogi, Paras Aasia-blogi ja Paras valokuvablogi. Blogisi on nimetty Paras matkablogi-kategoriaan Supersaver Travel Blog Awardseissa.

Varmista, että lukijasi tietävät voivansa ehdottaa blogiasi useita kertoja. Mitä enemmän nimeämisiä blogisi saa, sitä suurempi on sen mahdollisuus päästä finaaliin! Kunniamaininnan lisäksi BoDTM - Books on Demand tarjoaa kaikkien kategorioiden voittajille mahdollisuuden julkaista bloginsa kirjana!

Voit lukea lisää Travel Blog Awards -kilpailusta sivustoltamme: http://www.supersaver.fi/kilpailu/blog-awards


Toivottavasti blogisi saa paljon ääniä!"

Mullehan jo se, että joku ihana ihminen on ilmoittanut Marimente-blogin mukaan tuohon kilpailuun on jo itsessään suuri kunnianosoitus, kiitos siitä! Jos joku muukin teistä siellä haluaapi käydä äänestämässä tätä blogia niin se onnistuu helpoiten klikkaamalla allaolevaa kuvaa:

Wina trip with Supersaver!


Viimeiset pari päivää on olleet Helsingissä harvinaisen harmaan pilvisiä ja tänä aamuna heräsin siihen, kun sade naputteli makuuhuoneen ikkunalautoihin. Tällaisina päivinä alkaa taas kovasti sormet syyhytä kohti lentojenvarauskoneita kuten Supersaver jonnekin auringon lämpöön palmun juurelle ja lämpimän trooppisen meren äärelle! Tämänhetkinen säätila ei millään lailla houkuta edes pistämään nenää pihalle ovenraosta vaan mieluummin pysymään sisällä ja vaikka pulahtamaan kookoksen ja ananaksen tuoksuiseen lämpöiseen vaahtokylpyyn! Hyvä puolihan sateessa on se, että se sulattaa lunta, eli tavallaan auttaa kesän tuloa, ilman että itse tarvisi alkaa kohta avuliaana/epätoivoisena syömään lunta pois...

Kevään ja kesän lähestymistä enteili myös aiemmin tällä viikolla järjestetty yhdysvaltalaisen jäätelönvalmistajan Ben & Jerry's Free Cone Day, eli ilmaista jätskiä oli jaossa Pohjois-Esplanadin ja Kampin kojuilla. Väkeä oli jonossa täysin ymmärrettävästi varmaan yhtä paljon kuin jonottajia Finnairin Hullujen Päivien lentotarjouksille - koskaan ei siis pidä aliarvioida (ilmaisen) jäätelön ja keväisen auringon yhteisvaikutusta tähän jätskiherkkusuukansaan! :)Kannatti saapua paikalle hyvissä ajoin...
Onnellinen jätskinmetsästäjä!
   
Ensi viikolla on luvassa vähän uusia tuulia ja haasteita ja toivottavasti vähän aurinkoisempia kelejäkin!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu